Skip to content

Gutebollens Bageri startade 1984 med tillverkning av cocosbollar. Idag består sortimentet av cirka 75 olika produkter och allting tillverkas av förstklassiga råvaror, minimalt med onödiga tillsatser.

Distribution

Distribution sker på Gotland med egna bilar. Vi kör ut, plockar upp, tar bort eventuella produkter med utgångna datum samt håller utbudet fräscht och fulladdat. Till Stockholm sköts distributionen med egen bil året runt.

Hantverk med omsorg och eftertanke

Alla produkter tillverkas av råvaror av högsta kvalité utan onödiga tillsatser, precis som hembakat men i större skala.

På Gutebollens bageri utförs allt arbete med omsorg och eftertanke och alltid med kundens bästa för ögonen. Det finns inte så många bagerier kvar i Sverige som tillverkar bakverk helt för hand. Våra kunder uppskattar våra handgjorda produkter och konceptet är framgångsrikt. Låt dig väl smaka av en bit av det goda från Gotland.

Personal

Företaget sysselsätter 5 anställda plus extraanställda vid högsäsong.

Back To Top